BBQ Vlijmen online bestellen

Wilt u graag een BBQ Vlijmen organiseren, met heerlijk eten? Een goed verzorgde BBQ waarbij u ook zelf kunt onspannen? Bij Vos Barbecues nemen we u graag zoveel mogelijk werk uit handen. We bieden compleet verzorgde barbecues maar ook uitgebreide vleespakketten. We bieden kwaliteitsvlees. Door te kiezen voor het kwaliteitsvlees van Vos Barbecues weet u zeker dat het vlees bij uw gasten in de smaak zal vallen! We hebben ruim 70 jaar ervaring met het leveren van het allerbeste vlees. Zoekt u kwaliteitsvlees voor uw BBQ Vlijmen? Bij Vos Barbecues zit u goed!


Weergave:
 

BBQ catering mogelijkheden voor een BBQ Vlijmen

U heeft bij Vos Barbecues keuze uit verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreid BBQ pakket, met alles erop en eraan. In dit complete pakket is een BBQ met gasfles inbegrepen, evenals heerlijke salades en sauzen, stokbrood met een trio van kruidencreme, borden en bestek. Zo heeft u direct alles in huis voor een geslaagde BBQ Vlijmen. Wel zo makkelijk!

Heeft u alle benodigdheden zelf al in huis en mist u alleen nog het vlees? Ook dan kunt u uiteraard rekenen op de kwaliteit en de service van Vos Barbecues. We bieden u een uitgebreid assortiment van het lekkerste vlees. Ons vlees is van slagerskwaliteit. Het wordt altijd gekoeld bij u afgeleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft. U kunt bij Vos Barbecues kiezen voor hamburgers en kipsaté, maar ook voor luxere soorten vlees zoals bijvoorbeeld biefstuk of varkensmedaillons. Zo bieden we voor elk wat wils!

Onze BBQ service voor een BBQ Vlijmen

Verwacht u gasten waarvan u weet dat ze een allergie hebben? Geef dat dan aan ons door, dan houden we daar rekening mee! We zorgen er graag voor dat elke gast van de BBQ Vlijmen kan genieten. Bij Vos Barbecues nemen we u graag het werk uit handen. De organisatie is voor u, wij verzorgen het vlees en zo nodig ook de andere benodigdheden!

  We hopen dat u geniet van de BBQ Vlijmen met het vlees van Vos Barbecues. Ziet u op tegen de afwas? Maakt u zich geen zorgen. Wij doen graag de afwas voor u! U hoeft de borden dus niet af te wassen. U kunt de gebruikte spullen zo weer bij ons inleveren. Zo bieden we u service en kwaliteit. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een BBQ Vlijmen door Vos Barbecues? Neem dan contact met ons op. We vertellen u aan de hand van uw wensen graag wat de mogelijkheden zijn!