Barbecue slager nodig?

Op zoek naar een goede barbecue slager? Is het heerlijk zomerweer, en wilt u graag binnenkort een barbecue organiseren voor vrienden of familie? Of wilt u misschien gezellig barbecueën met uw buren? Lekker vlees is belangrijk voor een geslaagde barbecue. Maar waar kunt u eigenlijk gemakkelijk het lekkerste barbecue vlees bestellen? Bij de barbecue slager zit u goed. Bij Vos Barbecues hebben we meer dan 70 jaar ervaring. Wij helpen u graag om uw barbecue tot een succes te maken!


Weergave:
 

Het lekkerste vlees van de barbecue slager

Als barbecue slager weten we wat lekker is op de barbecue. U kunt verschillende pakketten vlees bij ons afnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor heerlijke biefstuk, varkensmedaillons of kipfilet. Al het vlees van Vos Barbecues is echt slagersvlees. U vindt bij de barbecue slager Vos Barbecues de beste prijskwaliteitsverhouding. Wij bieden u kwaliteitsvlees voor de beste prijs. Het vlees wordt altijd gekoeld bij u thuis bezorgd. Door het vlees gekoeld te houden zorgen we ervoor dat de kwaliteit van het vlees behouden blijft. 

 

Bij Vos Barbecues vinden we het belangrijk dat het voor al uw gasten een geslaagde barbecue is. We houden daarom rekening met allergenen. Zo kunnen ook mensen met een allergie van de barbecue genieten. 

 

Een complete BBQ van de barbecue slager

Wilt u graag op een makkelijke manier een succesvolle barbecue organiseren? Kies dan voor een gespecialiseerde barbecue slager! We leveren bij Vos Barbecues een complete barbecue. In ons barbecue pakket vindt u alles wat u nodig heeft om de barbecue tot een succes te maken. Zo bieden we u niet alleen het lekkerste vlees, maar ook een barbecue met gasfles, verschillende soorten heerlijke salades en sauzen, stokbrood met een trio kruidencreme en bestek en borden. U heeft zo geen omkijken meer naar het regelen van al deze dingen. Vos Barbecues inschakelen is voldoende! 

 

We horen graag van u wat uw wensen zijn. Voor hoeveel mensen wilt u een barbecue organiseren? Verwacht u gasten met een allergie? Welk vlees mag er op de barbecue niet ontbreken? U kunt verschillende pakketten bij ons afnemen, met de lekkerste soorten vlees. Bent u van plan om meer dan 50 mensen uit te nodigen voor de barbecue? Dan kunnen we u als barbecue slager een interessante aanbieding doen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!


Bij Vos Barbecues helpen we u graag om uw barbecue op een goede en makkelijke manier te kunnen organiseren. We leveren u gekoeld kwaliteitsvlees, en daarnaast alles wat u voor de barbecue nodig heeft. U kunt alles na afloop zo weer bij ons inleveren. De afwas doen wij voor u!