info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Barbecue tips

Tip 1: Plaats de barbecue op een goede, stevige en vlakke ondergrond. Dit voorkomt gevaren zoals het omvallen van de barbecue.

Tip 2: Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen (18 graden). Het dikke gedeelte van vlees of vis kan dan sneller gaar worden.

Tip 3: Presenteer het vlees niet buiten op warme dagen. Door de warmte kan het vlees snel bederven. Bewaar het binnen op kamertemperatuur.

Tip 4: Keer vlees of vis niet te snel om, het kan aan het rooster plakken. Na een paar minuten laat het vanzelf los.

Tip 5: Gebruik een vleestang in plaats van een vork. De vleessappen in het vlees blijven bewaard.

Tip 6: Pers het vlees niet tegen het grillrooster, zo verliest het vlees al zijn sappen.

Tip 7: Leg de gegrilde waren niet weer op de schotel waarmee u de rauwe waren naar de grill hebt gebracht. Zo voorkomt u dat bacteriën, die gedood waren in het verwarmingsproces, nu weer vrolijk op het vlees terecht komen. Gebruik dus een schone schaal!
Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.